Фестивал вино и храна

Фестивал вино и храна

Винарска изба Царев Брод участва на Международното изложение  „Фестивал вино и храна” – Варна 22-24.04.2016г

За четвърта поредна година Българската асоциaция на сомелиерите и виноценители и Българската асоциация за кулинарна култура в партньорство с Община Варна, организират Международното изложение  „Фестивал вино и храна” – Варна 2016г. , което ще се проведе в гр. Варна от 22 до 24 април 2016 г. в Център „Чайка“ /ул.“Н.Й.Вапцаров“ 5/ и продължава традициите на изложенията и дегустациите на вина и храни от 30- те години на миналия век в града.

Можете да видите снимките от представянето на избата тук:

На изложението винарски изби и производители на хранителни продукти от цялата страна ще покажат своето производство от вина, меса, сирена, колбаси и хлебни изделия. Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на всички национални и регионални туристически браншови организации на хотелиерите и туроператорите. Разработени са специални пакети за посещение на туристи от курортните комплекси „Златни пясъци“ и „Св.св. Константин и Елена“.

Гурме-зона „Ресторантът”, организирана от шеф готвач Петър Йоргов и екипът му, и тази година ще бъде съпътстващ Гурме фестивал „Варна 2016“. Освен гурме меню на посетителите ще се предлага и show cooking, street food зона, семинар за здравословно хранене и съчетаване на храна и вино.