d

ОНЛАЙН СРЕЩА

ОНЛАЙН СРЕЩА

Закупили ли сте вина на Царев Брод и искате да научите за тях и да споделите дегустацията с нас? Искате ли да знаете всичко за винификацията, отлежаване и да се ръководите в основните стъпки, за да опитате вино в най-добрия му вид?
Резервирайте среща с експерт от винарната. От уюта на вашия дом ще откриете тайните на Гергана, Евмолпия, Пет-Нат Ризлинг и други. Ще идентифицирате най-добрите кулинарни комбинации и ще можете да зададете всякакви въпроси и любопитства относно нашите вина. Разговорът е отворен за до 20 участника, които могат да влязат едновременно.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

00:45

ЦЕНА

20 BGN за група

ВИНАРСКА ИЗБА "ЦАРЕВ БРОД"

местност Мезърлъка 1, 9747, Tsarev Brod (Shumen Province)

Винарска изба „Царев Брод“ се намира в село Царев брод, област Шумен, в непосредствена близост до единствения скален барелеф в Европа – Мадарския конник, който е обект на световното културно и природно наследство на Юнеско. Теренът за отглеждането на лозята се намира в землището на село „Царев брод“, област Шумен. Площта на лозовото насаждение е 270 дка.и включва сортовете Совиньон Блан, Траминер, Шардоне, Ризлинг, Гергана и Пино Ноар. Винарска изба Царев Брод има богат асортимент от вина в няколко серии.