Image Alt

Бели вина

Loading...

,

Вино със светъл златист цвят. Балансирано вино с благ аромат на листенца на роза и зрели цитруси. Елегантно тяло с добра плътност, умерена киселинност и дълъг вкусен финал.

18.00 лв.

Виното е с нежен, сламеножълт цвят. Интригуващ нос с пикантен характер на средиземноморски билки. Свежо и елегантно с цитрусов финал.

18.00 лв.

Виното е със златист цвят и тревисти нюанси. Аромат със свеж характер, минералност и плодови нотки. Продължителен и запомнящ се финал.

18.00 лв.

,

Вино с наситен златист цвят. Класически за сорта аромат на восък, цитрус, цветя и мед. Стегнато и хармонично тяло с добър потенциал за стареене в бутилка.

18.00 лв.

Виното е с искрящо златист цвят. Носът е с подчертан минерален характер, долавят се и нотки на печена дюля и ванилия. Сочно и плътно тяло с лек, пикантен и продължителен финал. 

Виното е с ярко златист цвят. Аромат с нотки на карамелизирани плодове и печени ядки. Сочно и балансирано тяло със свеж финал. 

,

Виното е с искрящо златист цвят. Интензивен нос с нотки на цариградско грозде, бяла праскова и ядки. Плътно и свежо тяло с продължителен пикантен послевкус.

Бяло вино от сорта Гергана със светло тревист цвят. Аромат на зряла ябълка, цитрус и дребни бели цветя. Сочно и свежо тяло със запомнящ се ароматен финал.

18.00 лв.